Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál
BAROKK DIVATBEMUTATÓ
Augusztus 15. Szombat

Kedves Érdeklődők!

A Fesztiválon megrendezésre kerül egy Barokk Divatbemutató 2015 augusztus 15.-én szombaton. Ehhez keresünk S-M mérettel rendelkező lányokat a térségből (Sopron és környéke, Győr és környéke, Fertőd és környéke). A program Bagaméri Anikó – Viseletkészítő segítségével és közreműködésével valósul meg. http://www.meridienn.hu/ Az eseményen való részvétel ingyenes!

Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 1. 

Helyszín: A Fesztivál Színpada

Jelentkezni a info@fertodfesztival.hu e-mail címen lehet.

 Kérjük a jelentkezők szíveskedjenek 2015. augusztus 15.-én szombaton reggel 9 órára érkezni. Keressék honlapunkon az Infotérképünket, melyen a fesztivál pontos elhelyezéséről tájékozódhatnak. A sikeres együttműködés érdekében kérjük a kedves jelentkezőket, hogy fehér színű cipőt hozzanak magukkal, illetve nyers színűt, ha van, a fekete színű is szóba jöhet. Egy fő nem baj ha többet hoz, mert így biztosan megfelelő lábbeli lesz minden fellépőn, amely a ruhákhoz illik. A hölgyektől kérjük, hogy egy számmal nagyobb melltartót hozzanak magukkal, továbbá harisnyát vagy térd fixet, legalább 1 db hajcsipeszt, és minimum 10 db hullámos csatot, melyet minden kedves jelentkező a saját hajában visz majd haza. Saját hajlakk használata megengedett. Az egyéni ékszereket kérjük mindenki hagyja otthon, mert azokat mi biztosítunk! Kérjük, hogy a helyszínre és a ruhapróbára alapsminkkel érkezzenek: arc alapozás, szemek kihangsúlyozása, szájfény, melyet mindenki hozzon magával.

A fesztivál napján a résztvevőkről fotó és videó felvétel is készül, illetve lehetőség van egyéni fotóképek készítésére is igény szerint, melyet biztosítani tudunk. Fodrász és Sminkes biztosított, de természetesen mindenki hozhat magával segítőket, barátokat, rokonokat, akik segítenek az öltöztetésnél, és sminkelésnél!

Forduljon bizalommal Főszervezőinkhez!

Klötzl Géza
főrendező
info@fertodfesztival.hu
06 70-672-90-38

Bagaméri Anikó
Meridienn, Viseletkészítő
meridienn@freemail.hu
0620-222-69-88

Kívánunk maradandó élményt, és jó szórakozást!