Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál
BAROKK DIVATBEMUTATÓ
Augusztus 13. Szombat

Kedves Érdeklődők!

A Fesztiválon megrendezésre kerül egy Barokk Divatbemutató 2015 augusztus 15.-én szombaton. Ehhez keresünk S-M mérettel rendelkező lányokat a térségből (Sopron és környéke, Győr és környéke, Fertőd és környéke). A program Bagaméri Anikó – Viseletkészí­tő segí­tségével és közreműködésével valósul meg. http://www.meridienn.hu/ Az eseményen való részvétel ingyenes!

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 1.

Helyszí­n: A Fesztivál Szí­npada

Jelentkezni a info@fertodfesztival.hu e-mail cí­men lehet.

 Kérjük a jelentkezők szí­veskedjenek 2022. augusztus 13.-án szombaton reggel 9 órára érkezni. Keressék honlapunkon az Infotérképünket, melyen a fesztivál pontos elhelyezéséről tájékozódhatnak. A sikeres együttműködés érdekében kérjük a kedves jelentkezőket, hogy fehér szí­nű cipőt hozzanak magukkal, illetve nyers szí­nűt, ha van, a fekete szí­nű is szóba jöhet. Egy fő nem baj ha többet hoz, mert í­gy biztosan megfelelő lábbeli lesz minden fellépőn, amely a ruhákhoz illik. A hölgyektől kérjük, hogy egy számmal nagyobb melltartót hozzanak magukkal, továbbá harisnyát vagy térd fixet, legalább 1 db hajcsipeszt, és minimum 10 db hullámos csatot, melyet minden kedves jelentkező a saját hajában visz majd haza. Saját hajlakk használata megengedett. Az egyéni ékszereket kérjük mindenki hagyja otthon, mert azokat mi biztosí­tunk! Kérjük, hogy a helyszí­nre és a ruhapróbára alapsminkkel érkezzenek: arc alapozás, szemek kihangsúlyozása, szájfény, melyet mindenki hozzon magával.

A fesztivál napján a résztvevőkről fotó és videó felvétel is készül, illetve lehetőség van egyéni fotóképek készí­tésére is igény szerint, melyet biztosí­tani tudunk. Fodrász és Sminkes biztosí­tott, de természetesen mindenki hozhat magával segí­tőket, barátokat, rokonokat, akik segí­tenek az öltöztetésnél, és sminkelésnél!

Forduljon bizalommal Főszervezőinkhez!

Klötzl Géza
főrendező
info@fertodfesztival.hu
06 70-672-90-38

Bagaméri Anikó
Meridienn, Viseletkészí­tő
meridienn@freemail.hu
06 20-222-69-88

Kí­vánunk maradandó élményt, és jó szórakozást!