Jogi keretek

Fertőd Városa (Bognár Zoltán Polgármester Úr engedélyével) a TÉMA Alapí­tvány részére 2023. augusztus 12-én a XI. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál idejére a Fertődi Önkormányzat mögötti területet (általános iskola, játszótér, fás-füves terület -kézműves árusí­tás, kijelölt VIP parkoló) a VIP parkolást engedélyezi és biztosí­tja, polgárőrök közreműködésével.

Fertőd Város Polgárőrsége a XI. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál biztosí­tását végzi (területbiztosí­tás, zárás, éjszakai őrzés) és együttműködik a Fertődi, Soproni Rendőr főkapitánysággal.

A szervezők a törvény biztosí­totta jogaik érvényesülését, illetve azok végrehajtásának ellenőrzését €“ a biztonsági feladatok tekintetében a Fertőd Város Polgárőrségére ruházzák át.

Րrzés-védelem

A XI. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál ideje alatt 2023. augusztus 12-én Fertőd Város Polgárőrsége éjszakai őrzést vállal kutyás őrrel, őrökkel a területen.

A Katasztrófavédelmi terv (2023. augusztus 12.) megtekinthető itt!

A nyilatkozatok a Polgármesterek Kupájáról, az Úri konyháról  és a Csárda konyháról megtekinthetőek a nevekre kattintva.