Jogi keretek

Az Esterházy Kastély Fertőd-Eszterháza Főigazgatója és Fertőd Városa a TÉMA Alapítvány részére 2020. augusztus 14-tól – augusztus 16-ig a VIII. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál idejére az Esterházy kastéllyal szemben lévő Gránátos házak (Rábensteiner éttermek) közterületét biztosítja és a Pomogyi úton (buszparkoló) a parkolást engedélyezi és biztosítja.

Fertőd Város Polgárőrsége a VIII. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál biztosítását végzi (területbiztosítás, zárás, éjszakai őrzés) és együttműködik a Soproni Rendőr főkapitánysággal.

A szervezők a törvény biztosította jogaik érvényesülését, illetve azok végrehajtásának ellenőrzését – a biztonsági feladatok tekintetében – a Fertőd Város Polgárőrségére ruházzák át.

Őrzés-védelem

A VIII. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál ideje alatt 2020. augusztus 14-16.-e közötti időszakban a Fertőd Város Polgárőrsége éjszakai őrzést vállal kutyás őrrel, őrökkel a területen.

A Katasztrófavédelmi terv (2020. augusztus 14-15-16.) megtekinthető itt!

A nyilatkozatok a Polgármesterek Kupájáról, az Úri konyháról  és a Csárda konyháról megtekinthetőek a nevekre kattintva.