Jogi keretek

Fertőd Városa (Bognár Zoltán Polgármester Úr engedélyével) a TÉMA Alapí­tvány részére 2021. augusztus 13-15-ig a IX. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál idejére a Fertődi Önkormányzat mögötti területet (általános iskola, játszótér, fás-füves terület -kézműves árusí­tás, kijelölt VIP parkoló)Â a VIP parkolást engedélyezi és biztosí­tja, polgárőrök közreműködésével.

Fertőd Város Polgárőrsége a IX. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál biztosí­tását végzi (területbiztosí­tás, zárás, éjszakai őrzés) és együttműködik a Fertődi, Soproni Rendőr főkapitánysággal.

A szervezők a törvény biztosí­totta jogaik érvényesülését, illetve azok végrehajtásának ellenőrzését – a biztonsági feladatok tekintetében – a Fertőd Város Polgárőrségére ruházzák át.

Őrzés-védelem

A VIII. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál ideje alatt 2021. augusztus 13-15.-e közötti időszakban a Fertőd Város Polgárőrsége éjszakai őrzést vállal kutyás őrrel, őrökkel a területen.

A Katasztrófavédelmi terv (2021. augusztus 13-14-15.) megtekinthető itt!

A nyilatkozatok a Polgármesterek Kupájáról, az Úri konyháról  és a Csárda konyháról megtekinthetőek a nevekre kattintva.Â