Jogi keretek

Fertőd Városa (Bognár Zoltán Polgármester Úr engedélyével) a TÉMA Alapí­tvány részére 2022. augusztus 12-14-ig a X. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál idejére a Fertődi Önkormányzat mögötti területet (általános iskola, játszótér, fás-füves terület -kézműves árusí­tás, kijelölt VIP parkoló) a VIP parkolást engedélyezi és biztosí­tja, polgárőrök közreműködésével.

Fertőd Város Polgárőrsége a X. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál biztosí­tását végzi (területbiztosí­tás, zárás, éjszakai őrzés) és együttműködik a Fertődi, Soproni Rendőr főkapitánysággal.

A szervezők a törvény biztosí­totta jogaik érvényesülését, illetve azok végrehajtásának ellenőrzését €“ a biztonsági feladatok tekintetében a Fertőd Város Polgárőrségére ruházzák át.

Րrzés-védelem

A VIII. Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál ideje alatt 2021. augusztus 13-15.-e közötti időszakban a Fertőd Város Polgárőrsége éjszakai őrzést vállal kutyás őrrel, őrökkel a területen.

A Katasztrófavédelmi terv (2022. augusztus 12-13-14.) megtekinthető itt!

A nyilatkozatok a Polgármesterek Kupájáról, az Úri konyháról  és a Csárda konyháról megtekinthetőek a nevekre kattintva.