• Programok
    • Úri helyszí­n
    • Csárda helyszí­n
    • Polgármesterek Kupája
    • Fellépők
    • Barokk Divatbemutató
    • Infotérkép
    • Programfüzet
    • V.I.P
  • Kiállí­tók
    • Borászatok
    • Sörfőzdék
    • Szeszfőzdék
    • Édességek
    • Kézművesek
    • Egyéb kiállí­tók
  • Infók
    • Jegy
    • Megközelí­tés
    • Szállás Lehetőségek
    • Kapcsolat
    • Segí­tőink
    • Jogi rendelkezések
    • A Barokk
    • A Barokk konyha Magyarországon
    • Joseph Haydn kastélya
    • Fűszerek
  • Sajtó
    • Beharangozó
    • Köszönő Levelek
    • Fesztivál Filmek
    • Sajtómegjelenések
    • Sajtóakkreditáció
    • Sajtófotók
  • Zsűri
  • Támogatók
  • Deutsch
  • slider1
    A Barokk

    A Barokk a reneszánsz után következő stí­lustörténeti korszak és korstí­lus, amely kb. 1600-tól kb. 1750-ig tartott, és melyre bonyolult minták, gazdag dí­szí­tés, monumentalitás jellemző. Közvetlenül a manierizmusból fejlődött ki. A barokk késői ága a copf, ill. rokokó stí­lus.

  • slider5
    A Barokk konyha

    Magyarországon az 1600-as évek végén az 1700-as évek elején a középkorban szokásos kettős étkezési rendről a magyar nemesség kezd áttérni az úgynevezett újkori hármas étkezésre reggeli – ebéd – vacsora. A reggeli, egy új meleg ital a kávé köré szerveződött, ami mellé kenyérféle és kiegészí­tők jártak.

  • slider2
    Joseph Haydn kastélya

    “Amit a császár megtehet, azt én is megtehetem!” E mondat jegyében épült fel az ország legnagyobb és legfényűzőbb barokk-rokokó kastélya a Fertő-tó nádrengeteggel szegélyezett lápos, vadban gazdag vidékén.

  • slider4
    A fűszerek

    A fűszereket már az ősember is felfedezte, amikor táplálkozásra alkalmas növények után kutatott. A fűszernövények a legősibb nemesí­tett növények közé tartoznak. Hazánkban az első fűszernövények termesztéséről szóló leí­rások a XIV-XV.századból maradtak fenn.

A fesztivál beharangozó sajtómegjelenései
A cikkek megtekintéséhez kattintsanak az alábbi oldalak neveire!

mti2Hí­radó
layout_set_logoMagyarországi Turizmus zrt.
bnaploBudaörsi Napló
estihirlap_logoEsti Hí­rlap
mindmegetteMindmegette
logo_250pxFertőpart
estigasztro_logoEstigasztro
okosnetOkosnet
salgotarjan_logoSalgótarjáni Napilap
nyiregyhaza_logoNyí­regyházi Napilap
veszprem_logoVeszprémi Napilap
siofokSiófoki Napilap
kaposvárKaposvári Napilap
ennikellEnnikell
velemenyezdVéleményezd!
kisalfoldKisaföld
Esterházy-kastély
programturizmusProgramturizmus
hirpostaHí­rposta
mnoMNO
Ismertseg.Magazin.logo.Ismertség Magazin
Fesztivalkalauzlogo_ujFesztiválkalauz
volksgruppenVolksgruppen
standrasSzent András – Fogadó
programajanlo_logo-blackProgramajánló
bgBálint gazda
port_hu_logoPort
hAnimare hí­rek
f21Fesztikörkép
O2Oxygen Hí­rügynökség
sztaroldSztárold.hu
metropol_logoMetropol
metropol.cikk
logo-szallasvadaszSzállásvadász
sopronSopron Hí­rei
vilagjaroVilágjáró Utazási Magazin
logo_nyar2Tuti lapok
polusonline_logoPólus Online Magazin
mitfozzunkMit Főzzünk Ma?
gasztroangyalGasztroangyal
logoSzállás-Itthon.hu
turizmusTurizmus Online

Reklám spotok:

Barokk Ételfőző Fesztivál

corvinusradioFerenczi István Rádió Interjúja

k_magyar-katolikus-radioKlötzl Géza Főrendező interjúja

Támogatói felolvasás

Támogatói Felolvasás II.

Signal Barokk 2013 Fertőd

Oldalak

  • 2013-főoldal
  • 2016 – vendégek fotói
  • 2016-os eredmények csárda konyha
  • 2016-os eredmények uri konyha
  • A Barokk
  • A Barokk konyha Magyarországon
  • Barokk Divatbemutató
  • Beharangozó
  • Bódis Krisztián Photography
  • Borászatok
  • Csárda helyszí­n
  • Csárdakonyha jelentkezések
  • csardakonyha_jelentkezesek_2016
  • Deutsch
  • Édességek
  • Egyéb kiállí­tók
  • Fellépők
  • Fesztivál Filmek
  • Fűszerek
  • Holper Ferenc Fotói
  • Infotérkép
  • Jegy
  • Jogi rendelkezések
  • Joseph Haydn kastélya
  • Kapcsolat
  • Kézművesek
  • Köszönő Levelek
  • Megközelí­tés
  • Oldalas magazin Fotói
  • Polgármesterek Kupája
  • Programfüzet
  • Programok
  • Sajtóakkreditáció
  • Sajtófotók
  • Sajtófotók
  • Sajtómegjelenések
  • Segí­tőink
  • Sörfőzdék
  • Szállás Lehetőségek
  • Szeszfőzdék
  • Támogatók
  • Úri helyszí­n
  • Úrikonyha nevezési lapok
  • urikonyha_jelentkezesek_2016
  • V.I.P
  • Zsűri

Category

  • Slider (4)

↑

Támogatóink:

  • Fertod cí­mereFertőd város Önkormányzata
  • evig2014
  • logo_kekhateren
  • fekiweb_fehéren_fekete
  • logo_250px
Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál © 2023 Webdesign: Webstilo