ARANYPONTY ZRT. Sáregres-Rétimajor

AranyPonty_látkép

A jelszó: több lábon állás!

Nem új és forradalmi dolgok „feltalálásáról” beszélünk, hanem olyan egyszerű gyakorlati alkalmazásokról, hogy mit kezdjünk a marhatartás trágyájával, egy vidéki étterem honnan vegye az alapanyagait, vagy a leszedett gyümölccsel mi történjen. Ami egyszerűen elérhető és megtermelhető a gazdaság keretei között azt itt kell előállítani és a közelben kell értékesíteni is. Amit ehhez az ezeréves modellhez korunk hozzá tud tenni az a környezetre való fokozottabb odafigyelés illetve a technológiai korszerűség vívmányai.

Rétimajorban a jó természeti adottságok és a menedzsment innovatív fejlesztései elősegítették egy ún. multifunkcionális halgazdálkodás bevezetését, ugyanakkor nagymértékben behatárolják a gazdálkodásban alkalmazható módszereket. A több mint 20 éve alakult vállalkozás a halászatból származó nyereségét új formában felhasználva egy olyan központot hozott létre Rétimajorban, amely a kikapcsolódást összehangolja az ismeretszerzéssel és a természettel harmóniában való együttéléssel.

ARANYPONTY-ZRT

https://www.retimajor.hu/


Karancsvölgyi Jótevők Egyesülete

í“riás palacsinta Karancsvölgyi Jótevők

Az óriás palacsinta szülőhazája.


Ozsvárt Kolbászműhely – Gourmet sütőkolbászok

Osvárth Kolbászműhely

Friss sütőkolbászokat töltök jó minőségű húsból és halból, sokféle fűszer és ‘kiejthető nevű alapanyagok’ felhasználásával. Mindent adalékanyagmentesen; tartósí­tó-, és tömegnövelő szerek, szí­nezékek, nitrites pácsó és í­zfokozók nélkül készí­tek.


Húsház Hungary Kft.

HH_felirat

 


Nyugat Magyarország legjobb Kemencés Langallója

LangallóFaló

http://www.langallozo.hu/


Édes Kert – Sopron

Ráduly-Dobó Gabriella – Vattacukor

Vattacukros2